free html website templates

 

 

Taxandria Triathlon

Nieuws

Hier vind je nieuwsberichten zoals wedstrijdverslagen, oproepen voor en door leden, uitnodigingen voor evenementen, etc.

Op 12 oktober is het nieuwe zwembad optisport Den Donk officieel geopend. Vanaf 23 oktober op ma van 18u15 tot 19u00 vrij trainen (baantjes zwemmen) en wo om 20u05 w-up en van 20u15 tot 21u00 techniektraining o.l.v. Wendy Dorestijn.

Mobirise

Taxandria triathlon opent het triathlonseizoen met een fietsclinic.

Taxandria Atletiek is dit voorjaar gestart met een triathlonafdeling. Nadat de zwem-, en fietstrainingen zijn gestart, openen we het triathlonseizoen op zondag 26 mei met een fietsclinic. Taxandria Triathlon wil de beginnende en gevorderde triatleet in Oisterwijk en omgeving de mogelijkheid bieden om je te bekwamen in het zwemmen, fietsen en hardlopen. Onder deskundige begeleiding samen buitensporten.
Op 26 mei om 09u30 zijn zowel (aspirant)leden en andere geïnteresseerden van harte welkom op Sportpark Gemullenhoeken aan de Vennelaan 7 in Oisterwijk. Om 10u00 start de fietsclinic met een korte instructie en oefeningen. Na het fietsen is er een feestelijke lunch vanaf 12 uur.
Ben jij enthousiast om te komen trainen bij Taxandria Triathlon of nieuwsgierig geworden? Kom dan kennismaken. Als je geen fiets hebt, maar wel enthousiast bent, dan horen we het ook graag zodat we kunnen kijken wat we kunnen regelen. Opgeven voor enkel de lunch en kennismaking met andere triatleten uit de regio kan ook. Aanmelden kan via: fietsclinic

Taxandria Triathlon

De zwemtrainingen starten! Op woensdag 8 mei 19:30-20:15 in optisport zwembad De Leye. Onder deskundige begeleiding van Emy Theunissen in samenwerking met zwemvereniging OZC57. ­čĺŽ

Taxandria Triathlon

De eerste startpakketten­čÄü met handige attributen voor de triathlon worden aan nieuwe leden worden uitgereikt. Dank aan sponsor Sanden op www.triathlonaccessoires.nl. Carlijn Jonkers: welkom bij de club!

Taxandria Triathlon

VOLG ONS!